Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Vilhelmina

Permanent

Totalt finns det 9 frisörer där du kan permanenta året i Vilhelmina och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Vilhelmina som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Vilhelmina som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Vilhelmina. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Vilhelmina som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Vilhelmina

Kickis Salong

Slåttervägen 25

Bosse Klippare

Volgsjövägen 29

Guldsaxen

Volgsjövägen 26A

Salong Chic Vivianne Söder

Lövliden

Studion

Volgsjövägen 33C


Fler frisörer som erbjuder permanent i Vilhelmina

Hårfixarna i Vilhelmina AB

Volgsjövägen 33A

Saks Stine Olsen

Volgsjövägen 33C

Marias Klipp

Postgatan 7

Gudruns Hårvård Gudrun Lindberg

Volgsjövägen 26A