Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Härnösand

Permanent

Totalt finns det 13 frisörer där du kan permanenta året i Härnösand och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Härnösand som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Härnösand som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Härnösand. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Härnösand som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Härnösand

Hos Åke

Storgatan 12A

Hårmagasinet

Skeppsbron 25

Clipp-Er i Härnösand AB

Skeppsbron 7

Klipphörnan

Lievägen 2

Härnösands Hår & Flärd

Köpmangatan 10B


Fler frisörer som erbjuder permanent i Härnösand

Hårsalongen

Storgatan 22

Salong Klippet Ewa Bergman

Sockenvägen 37

Salong Credo

Storgatan 10

Attityd i Härnösand Övre Storgatan

Storgatan 37

Salong Ulrika

Köpmangatan 4B


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Härnösand

Salong Clip

Gådeåvägen 10

Salong Mi

Storgatan 25

Salong Mini

Hagagatan 83