Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Sollefteå

Permanent

Totalt finns det 13 frisörer där du kan permanenta året i Sollefteå och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Sollefteå som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Sollefteå som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Sollefteå. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Sollefteå som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Sollefteå

Hårtesten

Storgatan 68

Hallsta Damfrisering

Centrumplan 6

Saxess

Storgatan 63

City Salongen

Hantverkaregatan 2

Marias Klipphörna

Centrumplan 5


Fler frisörer som erbjuder permanent i Sollefteå

FRISER-CENTRUM

Storgatan 45

Agatha Sax

Storgatan 103

Britt-Maries Hårfin

Nipan 163

Hårlooken

Björkå 6214

Trudes Frisörer

Storgatan 54


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Sollefteå

Frisör Elenor Zingmark

Storgatan 40

Klipp Day

Vinkelbacken 11

Gerts Herrfrisering

Sollefteå Sjukhus