Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Sala

Permanent

Totalt finns det 11 frisörer där du kan permanenta året i Sala och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Sala som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Sala som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Sala. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Sala som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Sala

Frissan & Frisörn i Sala AB

Fredsgatan 27

City Salongen

Norrbygatan 19

Janets Dam o. Herrsalong

Rådhusgatan 7

Frittes Klipp

Ringgatan 13

Hårkammaren

Norrbygatan 3


Fler frisörer som erbjuder permanent i Sala

Nikita Hair

Stora Torget 6

Salong Lillstrumpa

Rådmansgatan 6

Centrum Hårsalong

Stora Torget 8

Klipphörnan

Kungsgatan 9

Hårverksta'n

Norrbygatan 14


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Sala

Klipparna

Gruvgatan 9