Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Angered

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Angered och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Angered som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Angered som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Angered. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Angered som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Angered

Angereds Klippcenter

Angereds Torg 10

Salong Afrodite

Hjällbogärdet 6

Ali Style

Eriksbo Östergärde 26

Salong Trifah

Bondegärdet 17

Ladies Hårvård

Bergsgårdsgärdet 72


Fler frisörer som erbjuder permanent i Angered

Faddes Frisörsalong

Bergsgårdsgärdet 84

Hair

Angereds Torg

Salong Fi-Hi

Vaniljgatan 1