Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Billdal

Permanent

Totalt finns det 4 frisörer där du kan permanenta året i Billdal och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Billdal som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Billdal som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Billdal. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Billdal som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Billdal

Askims Herr & Damfrisering AB

Kungsporten 4D

427 50 Billdal

Salong Klippotek Ängslyckan

Södra Särövägen 54

427 38 Billdal

Brohammer Kerstin

Hulanvägen 14

427 38 Billdal

Salong Anettes Klippstuga

Äsebackevägen 13A

427 36 Billdal