Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Hisings Backa

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Hisings Backa och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Hisings Backa som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Hisings Backa som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Hisings Backa. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Hisings Backa som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Hisings Backa

Lillhagens Herr- o. Damfrisering

Gläntevägen 41

422 47 Hisings Backa

Salong Rita

Sagogången 41

422 45 Hisings Backa

Salong Christel

Memoargatan 2

422 42 Hisings Backa

Frisören Stigs Center

Importgatan 2-4

422 46 Hisings Backa

Salong Blå Stan

Folke Filbyters Stig 9

422 47 Hisings Backa


Fler frisörer som erbjuder permanent i Hisings Backa

Salong Pearl

Folkvisegatan

422 41 Hisings Backa

Ström Herr & Damfrisering

Selma Lagerlöfs Torg

422 48 Hisings Backa

Frisörboden i Backa

Dammgårdsgatan 16

422 44 Hisings Backa