Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Hisings Kärra

Permanent

Totalt finns det 4 frisörer där du kan permanenta året i Hisings Kärra och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Hisings Kärra som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Hisings Kärra som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Hisings Kärra. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Hisings Kärra som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Hisings Kärra

Studio Marie

Lilla Mysternavägen 8

MS Hår

Kärraplatsen 12

Glusac S

Ingebäcksvägen 28

Kärra Hårteam

Kärraplatsen 9