Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Kinna

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Kinna och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Kinna som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Kinna som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Kinna. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Kinna som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Kinna

Salong Susu

Boråsvägen 34

salong du

Duvgatan 4

Corpus Friskvårdscenter

Kinnamarksvägen 1

Salong Frisetté

Boråsvägen 37

Salong Hotten Tott

Täktvägen 10


Fler frisörer som erbjuder permanent i Kinna

Frisörteamet

Klockaregatan 2

Salong Pia

Mor Kerstins Väg 4

Salong Självfallet

Vibogatan 14

Clipps Hair Studio

Klockaregatan 1

Frisyrmakarna

Boråsvägen 28