Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Kungälv

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Kungälv och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Kungälv som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Kungälv som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Kungälv. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Kungälv som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Kungälv

Kungälvs Hårteam

Gymnasiegatan 6

442 34 Kungälv

Studio Highlights i Kungälv AB

Västra Gatan 74

442 31 Kungälv

Hairfashion

Vikingagatan 4B

442 36 Kungälv

Studios Salonger

Nytorget 1

442 32 Kungälv

Hårmakeriet Ic

Bultgatan 13

442 40 Kungälv


Fler frisörer som erbjuder permanent i Kungälv

Studio Fame

Ytterbyvägen 9

442 30 Kungälv

Lottas Klippbod

Nunnegårdsgatan 56

442 41 Kungälv