Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Landvetter

Permanent

Totalt finns det 5 frisörer där du kan permanenta året i Landvetter och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Landvetter som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Landvetter som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Landvetter. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Landvetter som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Landvetter

Klipp & Co

Byvägen 22

438 36 Landvetter

Stommens Damfrisering

Södra Stommen 41

438 32 Landvetter

Salong Klipploftet

Trallbanevägen 7

438 35 Landvetter

Landvetters Damfrisering

Byvägen 6

438 36 Landvetter

Gun's Klippstuga

Mosstorpsvägen 6

438 38 Landvetter