Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Lerum

Permanent

Totalt finns det 12 frisörer där du kan permanenta året i Lerum och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Lerum som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Lerum som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Lerum. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Lerum som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Lerum

Helenés Hårateljé

Kantor Edgrens Väg 14A

Salong L

Södra Långvägen 17A

Lindas Hårstudio

Lilla Torget 21

Studio K frisörmästaren i Lerum & Gråbo

Bagges Torg 3

Salong Saxen

Brobacken 6


Fler frisörer som erbjuder permanent i Lerum

Höjdens Damfrisering

Höjdenhemmet

Salong Zig Sax

Baron Oxenstiernas Väg 23

Salong Jæger

Stationsvägen 10

Herrfrisören

Göteborgsvägen 5

Lerums klippcenter

Göteborgsvägen 15B


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Lerum

Lerums Hårsalong

Bagges Torg 15

Jildis Hårateljé

Brobacken 16