Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Lilla Edet

Permanent

Totalt finns det 5 frisörer där du kan permanenta året i Lilla Edet och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Lilla Edet som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Lilla Edet som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Lilla Edet. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Lilla Edet som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Lilla Edet

Hårstunden

Storgatan 10

463 30 Lilla Edet

Salong Saya

Storgatan 8

463 30 Lilla Edet

Salong Sax 1

Storgatan 19

463 30 Lilla Edet

Mellqvist Herrfrisering

Storgatan 14

463 31 Lilla Edet

Salong Cheveux

Storgatan 6

463 30 Lilla Edet