Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Lysekil

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Lysekil och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Lysekil som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Lysekil som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Lysekil. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Lysekil som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Lysekil

Familjeklippet Gunilla Schiller

Torsgatan 6

453 30 Lysekil

Hårgalleriet

Landsvägsgatan 3

453 35 Lysekil

Hårsalong Combie

Kungsgatan 59

453 33 Lysekil

Klipparn

Föreningsgatan 15

453 30 Lysekil

Klippstugan

Landsvägsgatan 4

453 35 Lysekil


Fler frisörer som erbjuder permanent i Lysekil

Klipphörnan

Drottninggatan 41

453 31 Lysekil

Frisör Mia

Korsgatan 7

453 33 Lysekil

Hårknuten

Drottninggatan 40

453 31 Lysekil