Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Mellerud

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Mellerud och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Mellerud som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Mellerud som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Mellerud. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Mellerud som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Mellerud

Salong LEI

Södra Kungsgatan 9

464 31 Mellerud

Frisyrateljén Pia Svensson

Storgatan 18

464 30 Mellerud

Tendenz AB

Hantverkargatan 2

464 34 Mellerud

Karlsson Klipper

Mellerudsgatan 10

464 31 Mellerud

Vischans Klipp

Grinstad Norra Hagen 15

464 93 Mellerud


Fler frisörer som erbjuder permanent i Mellerud

Brittens Dam & Herrfrisör

Solgatan 2

464 31 Mellerud

Frisyrmakar'n

Landsvägsgatan 80

464 34 Mellerud