Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Mölnlycke

Permanent

Totalt finns det 10 frisörer där du kan permanenta året i Mölnlycke och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Mölnlycke som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Mölnlycke som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Mölnlycke. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Mölnlycke som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Mölnlycke

Salong L B

Hönekullavägen

435 44 Mölnlycke

Salong Yvonne

Hönekullavägen 7

435 44 Mölnlycke

Karisma & Sol

Mandelkremlan 3

435 40 Mölnlycke

Salong Pia

Björkgården 4

435 32 Mölnlycke

Salong I

Orkestervägen 4

435 44 Mölnlycke


Fler frisörer som erbjuder permanent i Mölnlycke

Salong Elegant

Åvägen 2

435 44 Mölnlycke

Salong Guldsaxen

Hönekullavägen 9

435 44 Mölnlycke

Salong Hår Design i Mölnlycke

Råda Torg 2

435 30 Mölnlycke

Mölnlycke Hair Fashion

Badhusgatan 16

435 30 Mölnlycke

Solhöjdens Hårvård

Törnrosvägen 31

435 31 Mölnlycke