Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Nol

Permanent

Totalt finns det 5 frisörer där du kan permanenta året i Nol och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Nol som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Nol som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Nol. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Nol som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Nol

Salong Trasten

Storegårdsvägen 3F

449 42 Nol

Nols Frisering, G Gustavsson

Alevägen

449 44 Nol

Mea's Klipphörna

Nordängsvägen 1

449 42 Nol

Z-Klipp

Sparvvägen 2

449 42 Nol

Salong Marie-Louise

Norra Ekhultsvägen 2

449 41 Nol