Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Sävedalen

Permanent

Totalt finns det 9 frisörer där du kan permanenta året i Sävedalen och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Sävedalen som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Sävedalen som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Sävedalen. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Sävedalen som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Sävedalen

Salong Lady & Kalufsen

Göteborgsvägen 27

433 60 Sävedalen

Nahid Tarabi

Göteborgsvägen 103

433 63 Sävedalen

Sävedalens Dam och Herrfrisering

Göteborgsvägen 47

433 60 Sävedalen

Salong CLIP

Göteborgsvägen 49

433 60 Sävedalen

Hair Studio, 88

Göteborgsvägen 88

433 63 Sävedalen


Fler frisörer som erbjuder permanent i Sävedalen

Vallhamra Hår & Sol

Vallhamra Torg 2

433 65 Sävedalen

X-act hårsalong

Hermelinsvägen 14

433 70 Sävedalen

Håriform

Göteborgsvägen 91

433 63 Sävedalen

Studio Shape HB

Göteborgsvägen 33

433 60 Sävedalen