Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Stenungsund

Permanent

Totalt finns det 13 frisörer där du kan permanenta året i Stenungsund och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Stenungsund som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Stenungsund som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Stenungsund. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Stenungsund som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Stenungsund

Salong Klipporama

Strandvägen 46

Salong 7781 AB

Göteborgsvägen 6

Salong Garnemark

Hasselbackevägen 23

Frisyr Ateljén

Doterödsvägen 3

Salong Hårmagasinet

Strandvägen 27C


Fler frisörer som erbjuder permanent i Stenungsund

Hårkajutan HB

Gärdesvägen 2

Herrklippet

Göteborgsvägen 4

Salong Minoo

Strandvägen 26B

Studio Tess

Gärdesvägen 2

Salong Xelent

C W Borgs Väg 4


Ännu fler salonger som erbjuder permanent i Stenungsund

Aqua Hår

Västra Köpmansgatan 12

Studio Kalufs

Strandvägen 37

Studio West AB

Östra Köpmansgatan 26