Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Tidaholm

Permanent

Totalt finns det 7 frisörer där du kan permanenta året i Tidaholm och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Tidaholm som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Tidaholm som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Tidaholm. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Tidaholm som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Tidaholm

Salong Hon o. Han

Torggatan 3

522 31 Tidaholm

Göta-Salongen, L. Johansson

Redaregatan 6

522 30 Tidaholm

Angelicas Hårdesign

Plogvägen 12

522 35 Tidaholm

Salong Rubb & Stubb i Tidaholm AB

Torggatan 1

522 31 Tidaholm

Hårknuten

Torggatan 6D

522 31 Tidaholm


Fler frisörer som erbjuder permanent i Tidaholm

Klippcompaniet i Tidaholm HB

Gamla Torget 3A

522 31 Tidaholm

Annikas Klipp & Trim

Smedjegatan 1

522 33 Tidaholm