Permanent - Mycket fakta och information om olika former av permanent
Permanent i Torslanda

Permanent

Totalt finns det 8 frisörer där du kan permanenta året i Torslanda och många av dessa har bra erfarenhet av permanent. Ofta är det besvärligt att hitta en bra frisör i Torslanda som omgående kan permanenta ditt hår och även priset kan variera. Det är alltid bra om du kan få tips på en bra damfrisör som är bra på att permanent håret men som också håller ett konkurrenskraftigt pris. Man kan också jämföra olika hårsalonger som håller på med permanent på nätet.


Det finns många företag i Torslanda som där du kan permanent dig och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och lediga tider, men kolla först med dem i Torslanda. När du kontaktar någon gällande för att permanenta håret är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av permanent du vill ha och hur hårt du vill permanenta dig. Bäst information får om permanent genom att besöka några frisörers hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt frisör i Torslanda som erbjuder som håller på med permanent genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


All hårpermanent i Torslanda

Klipp Inn

Gamla Flygplatsvägen 1

Nolereds Damfrisering

Noleredsvägen 5D

Klipperian Herr o. Dam

Torslanda Torg

Salong Top Hair

Gamla Flygplatsvägen 54

Salong Mariett

Flygfältsgatan 9


Fler frisörer som erbjuder permanent i Torslanda

Salong Viken

Lysbojsvägen 16

Veronicas Hårstuga

Hembygdsgatan 15

Salong Standklippet

Norra Lysevägen 85